搜索

[轉貼] 星期六晚係個friend屋企食左件o靚妹

ptc077 發表於 17-7-16 04:09:54 | 顯示全部樓層
ptc077 17-7-16 04:09:54 1322 2

登入後可看更多!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Happy 上個禮拜同老死阿明係屋村波地識左兩件o靚妹, 阿明溝果件就叫winnie, 我溝果件就叫阿ling, 兩件都係wet妹仔, 不過都幾索, 又波又有蘿!

星期六晚約左兩條o靚妹出mk, 食完野之後兩條o靚妹問我地有咩玩, 我同阿明一早巳經夾定, 點都要搵個藉上阿明屋企, 我地dom dom都巳經買定, 最後計畫成功, 立即打的返去, 去到阿明屋企樓下間七仔買煙, 啤酒, 之後一齊上左阿明屋企!

上到去一路爆hifi一路鋤dee,鋤左一陣就開始猜枚同劈酒, 兩條o靚妹唔係好飲得, 好快巳經high high地, 之後開左d fing頭場跳舞歌, 熄埋燈, 得電視d光係度閃下閃下, 兩pair人當正係d場咁係度fing,兩條o靚妹都fing到好high, 最後直情俾我地攬住跳都無問題!

跳到倦哂之後大家坐係梳化度食支煙吹下水, 唔開燈, 好似係k房咁都幾有feel, 同阿ling傾下傾下突然聽倒隔離啜啜聲, 原來阿明同winnie係度打緊車輪, 我同阿ling仲見倒阿明隻手巳經係度摷緊winnie添, 呢個時候我都唔執輸, 向亞ling埋手, 佢雖然有d怕羞, 但係佢姊妹winnie巳係同人咀到啜啜聲, 係咁既氣氛之下, 佢唔肯俾我咀先奇啦!

咀左一陣就見倒阿明抱左winnie入房, 個廳得返我同亞ling, 我都唔客氣開始搜佢身, 隔衫驗下對波仔先, 無攝pad裝假狗, 仲好彈手添, 慢慢伸手去佢後面解左個bra扣, 然後推高佢個bra掃佢粒lin, 打左一陣魚蛋就開始摷佢妹妹, 未摷都巳經濕哂, 俾我除下一件, 除下又一件, 三兩下手腳阿ling巳經俾我剝左光豬, 之後同阿ling係梳化度打車輪, 啜波仔, 賴佢個西......

玩左一陣就聽倒winnie d叫床聲係房度傳出黎, 唔駛問都知,winnie巳經俾阿明搞掂左, 阿明依家應該好落力咁砌緊佢, 我又點會輸俾阿明, 即刻剝衫, 除褲, 戴袋, 然後就擒上阿ling度.

o靚妹即係o靚妹, 雖然下面巳經好濕好多水, 但都仲係好緊, 好難入, 試左幾次先入倒, 慢慢頂下頂下先入得哂, 出下又入下, 出下又入下, 砌左一陣阿ling巳經俾我插到lum哂, 再插多一陣佢下面係咁標水, 我諗佢高潮巳經黎左, 呢個時候我都唔留力, 張佢對脾放上膊頭, 擺好姿勢準備做最後衝刺, 抽插速度開始慢慢加快, 插到佢猛叫唔好, 唔好, 聽佢咁叫我仲high, 野野都出盡力入到盡, 拍拍拍拍, 最後全部射哂出黎, 一滴都無漏!

阿ling呢條o靚妹真係搞到我好有食慾, 同佢打下車輪搓下波仔, 支野好快就硬返哂, 最後要用埋果兩個套先食到夠皮!
回復

bzbzbz 發表於 17-7-16 06:34:54 來自手機 | 顯示全部樓層
bzbzbz 17-7-16 06:34:54
多謝分享!内容非常精彩。
回復 支持 反對

A89-309 發表於 17-7-16 06:42:10 來自手機 | 顯示全部樓層
A89-309 17-7-16 06:42:10
謝謝大大的分享!
回復 支持 反對